Aanmelden

Aanmeldformulier

Een intakegesprek is onderdeel van het aanmeldproces. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op na ontvangst van uw aanmelding.


Geef hier aan of je je wil aanmelden als particulier of als bedrijf

Hier kunt aangeven voor welke datum u zich wilt aanmelden.

Betalingsregeling

Indien de opleidingskosten voor particuliere deelnemers bezwaarlijk zijn om in 1 keer te voldoen, dan kan in overleg een betalingsregeling worden getroffen. De betaling kan dan plaatsvinden in 2 of 3 termijnen. De eerste helft van het bedrag wordt altijd (een maand) voor aanvang van de Jaarcirkel overgemaakt. De tweede helft wordt in principe binnen 3 maanden na aanvang van de opleiding overgemaakt. Indien nodig kan dit aangepast worden met een 3e termijn.

Annuleringsregeling

Uit ervaring weten we dat er redenen kunnen zijn waardoor je genoodzaakt ben om je deelname te annuleren. Dat is dan vervelend voor jou maar ook voor ons omdat we afspraken hebben met de locatie en andere verplichtingen aangaan. Daarom gelden de volgende voorwaarden bij annulering: Tot twee maanden voor aanvang van het eerste blok kun je kosteloos annuleren. Voor annulering tussen één en twee maanden voor aanvang van het eerste blok brengen we de kosten van het eerste blok in rekening. Voor annulering binnen één maand voor aanvang van het eerste blok brengen we de kosten van de eerste twee blokken in rekening.

Corona regels

De Jaargroeicirkel kan ook met de huidige corona maatregelen gewoon doorgaan. Conferentieoord Samaya heeft een protocol opgesteld, waar wij ons uiteraard aan houden. In de trainingslocatie is voldoende ruimte om de 1,5 meter afstand te waarborgen.

Mocht de Jaargroeicirkel vanwege veranderende corona maatregelen (lockdown) niet door kunnen gaan dan zullen we de resterende blokken doorschuiven tot een moment dat het weer wel kan. In de tussenliggende periode zullen we dan online contact houden met jou als deelnemer om je proces te stimuleren en waarborgen.