Over ons

De training Jaargroeicirkel is een samenwerking tussen Sander Wisse van Loving Nature, Opleidingsinstituut voor Natuurcoaching en Annemiek Hormann van Annemiek Hormann Training, Coaching en Supervisie. Samen ontwikkelden zij deze unieke training.

Sander en Annemiek
We werken nu al een aantal jaren samen en hebben ontdekt dat we elkaar goed aanvullen.
We inspireren elkaar en we hebben erg veel plezier samen in het werk. We geloven in de kracht van energiewerk en de heelheid van de natuur, wat ons helpt om mensen te begeleiden naar diepgaande ontwikkeling. We werken met lichtheid, plezier en met kennis van zaken. Humor is erg belangrijk!

Sander Wisse

Annemiek Hormann

Ik ken Sander nu al een jaar of 5 en ik bewonder zijn intelligentie en zijn authenticiteit. Hij is volledig zichzelf en loopt zijn eigen weg in zijn leven. Hij is natuurcoach en sjamaan in hart en nieren en woont met zijn gezin in de natuur in België. Samen met zijn vrouw Linda Zwemer is hij directeur van Loving Nature; Opleidingsinstituut voor Natuurcoaching en Sjamanisme.

Sander heeft de zeldzame eigenschap om mensen volledig te accepteren zoals ze zijn waardoor er snel ontspanning en gemak ontstaat. Hij is een zeer ervaren begeleider met een enorm vermogen om aan te voelen wat er bij mensen speelt, waar kracht zit en wat nog kan worden vrijgemaakt. En ook wat mag worden losgelaten. Hij heeft een haarscherpe intuïtie en weet processen te vertragen en te versnellen waar nodig. Zijn begeleide meditaties zijn speels en onder het mom van ‘doe maar gewoon’ brengt hij een magische sfeer tot stand die helpt om jezelf te kunnen ervaren in wie je werkelijk wil zijn. 

Lees meer over werk, ervaring en achtergrond van Sander. 

Annemiek is een topcoach en trainer op het gebied van leiderschap en teambegeleiding. Ze traint en coacht leiders van de toekomst. Als teamcoach wordt ze door verschillende bedrijven en instellingen gevraagd om teams met haar kenmerkende werkwijze van liefdevolle aandacht en doortastendheid te begeleiden. Elke keer bijzonder hoe snel ze de kern doorziet, voelt wat er in de onderstroom speelt en dit weet te vertalen naar praktische en concrete stappen. Annemiek werkt vanuit haar bedrijf: Annemiek Hormann, Training, Coaching en Supervisie.

Annemiek is een sensitieve vrouw die gebruik maakt van haar intuitie om anderen te zien voor wie ze werkelijk zijn. Bij Annemiek ben je altijd welkom. Ze biedt vertrouwen en laat jezelf ontdekken wat je nodig hebt om verder te komen. Ze stuurt bij vanuit een heldere en neutrale blik op jouw proces en weet jou zo te motiveren om dat stapje harder voor jezelf te zetten.

Daarnaast ontbreekt het haar niet aan humor en zelfspot, wat zorgt voor een ontspannen sfeer om te leren en te ontdekken.

Lees meer over werk, ervaring en achtergrond van Annemiek.