Over ons

Annemiek en Mirjam

In ons werk waren we al jaren (zijdelings) met elkaar verbonden. We werkten allebei voor hetzelfde opleidingsinstituut, gaven een training samen en we volgden elkaars werk vanuit waardering. Het was duidelijk dat we dezelfde diepe passie delen voor het versterken van innerlijk leiderschap en persoonlijke kracht. En dat heeft er toe geleid dat we nu onze talenten samen laten komen in dit prachtige jaarprogramma. Daarin vullen we elkaar vanuit onze achtergrond en persoonlijkheid heel goed aan. We geloven in de kracht van energie- en lichaamswerk en de heelheid van de natuur, wat ons helpt om mensen te begeleiden naar diepgaande ontwikkeling.

De Jaargroeicirkel is een uniek programma waarin we het beste van onszelf geven. Al onze ervaring en inzichten vanuit energiewerk, psychologie, oosterse en westerse wijsheid, natuurcoaching, brein-wetenschap, leiderschapstheorie, groepsprocessen, trauma-begeleiding en lichaamswerk komen samen. We werken met lichtheid, plezier en met kennis van zaken om zo levensenergie en potentie vrij te maken en vol te laten stromen. We weten humor te combineren met een liefdevolle verdiepende interventie-stijl.

Annemiek Hormann

Annemiek is een topcoach en trainer op het gebied van leiderschap en teambegeleiding. Ze traint en coacht leiders van de toekomst. Als teamcoach wordt ze door bedrijven en instellingen gevraagd om teams met haar kenmerkende werkwijze van liefdevolle aandacht en doortastendheid te begeleiden. Daarin is het elke keer bijzonder hoe snel ze de kern doorziet, voelt wat er in de onderstroom speelt en dit weet te vertalen naar praktische en concrete stappen. Annemiek werkt vanuit haar bedrijf: Annemiek Hormann, Training, Coaching en Supervisie.

Annemiek is een sensitieve vrouw die gebruik maakt van haar intuïtie om anderen te zien voor wie ze werkelijk zijn. Bij Annemiek ben je altijd welkom. Ze biedt vertrouwen en laat jezelf ontdekken wat je nodig hebt om verder te komen. Ze stuurt bij vanuit een heldere en neutrale blik op jouw proces en weet jou zo te motiveren om dat stapje harder voor jezelf te zetten. Daarnaast ontbreekt het haar niet aan humor en zelfspot, wat zorgt voor een ontspannen sfeer om te leren en te ontdekken.

Annemiek Hormann

Mirjam Diependaal

Mirjam is een ervaren coach en begeleider. Haar kracht ligt en waarnemen en luisteren, op alle niveaus. Ze luistert naar wat er wordt gezegd en wat er niet wordt gezegd. Ze neemt daarin de taal van het lichaam mee en ziet waar het stroomt en waar het meer vast is geraakt. Mirjam is in staat dit op liefdevolle en heldere wijze te spiegelen, zodat het onzichtbare zichtbaar wordt en nieuwe bewegingen gemaakt kunnen worden.

Mirjam heeft een brede achtergrond in (innerlijk) leiderschapsontwikkeling. Zowel binnen teams/organisaties in verandertrajecten, als in het opleiden van mensbegeleiders en vanuit haar eigen praktijk in individuele begeleiding. Rode draad in alles vormt het verbinding maken met het weer her-inneren en verankeren van wijsheid. Mirjam zet lichaamswerk in om levensenergie en het oorspronkelijke potentieel weer vrij te maken. Ze weet hoe ze een ander kan begeiden de ‘ik-kracht’ in de eigen kern te belichamen en vanuit dit fundament een duurzaam contact aan te gaan in met de ander en de wereld in communicatie en samenwerking.

Geschiedenis Jaargroeicirkel

De Jaargroeicirkel is oorspronkelijk een samenwerking tussen Sander Wisse van Loving Nature, Opleidingsinstituut voor Natuurcoaching en Annemiek Hormann van Annemiek Hormann Training, Coaching en Supervisie. Samen ontwikkelden zij deze unieke training, die z’n waarde voor de deelnemers inmiddels bewezen heeft. Vanaf 2022 zal Mirjam Diependaal als leiderschapstrainer de plek van Sander overnemen naast Annemiek.