Praktisch

Hoe ziet de Jaargroeicirkel er uit?
In de rust van een voormalig klooster werk je in zes tweedaagse retraites met jouw actuele uitdagingen en thema’s. De retraites worden met elkaar verbonden door oefeningen en zelfgeformuleerde acties en doelstellingen. Wij nodigen je uit om vanuit het verlangen en nieuwsgierigheid de weg naar binnen te maken en vanuit jouw zielskracht en intuïtie de weg naar buiten vorm te geven.

Je werkt intensief en in contact met anderen aan het vormgeven van je leven en werk op een manier die aansluit bij wat jij werkelijk belangrijk vindt, vanuit je hoofd èn je hart. Je vindt persoonlijke antwoorden op de uitdagingen van deze tijd.
Je onderzoekt vanuit verschillende invalshoeken hoe jij wil omgaan met (maatschappelijke) veranderingen, spanning door werkdruk, balans tussen werk en privé, gezondheid en klimaat. Na afloop van de jaarcirkel heb je vaardigheden en kwaliteiten ontwikkeld die je de rest van je leven kunt inzetten om vanuit rust en stevigheid jouw koers te bepalen.

 Verbinden met je eigen wezen en je eigen wijsheid.

Balans houden terwijl het om je heen hectisch is.

Verbinden met je collega’s, familie en vrienden.

Verbinden met de natuur.

Data:

Blok 1: 21 en 22 maart 2022

Blok 2: 25 en 26 april 2022

Blok 3: 20 en 21 juni 2022

Blok 4: 26 en 27 september 2022

Blok 5: 24 en 25 oktober 2022

Blok 6: 28 en 29 november 2022

Locatie:

Voor de Jaargroeicirkel zijn we te gast in voormalig klooster Samaya te Werkhoven.
Op deze fijne plek te midden van de rust en de stilte van het landelijk gelegen Werkhoven ondervind je al snel een relaxed levenstempo. De ambiance en sfeer zorgen voor een heerlijke retraite.
 
Alle maaltijden zijn vegetarisch en biologisch.

Kosten:

Voor de Jaargroeicirkel: Stilte in het oog van de storm’ zijn de kosten € 3.995,- exclusief 21% BTW. Alle kosten voor overnachting, ontbijt, lunches, diner, koffie/thee en lesmateriaal zijn inbegrepen.

Intakegesprek
Een intakegesprek is onderdeel van de kennismaking met elkaar. Dit kan voor of na je formele aanmelding plaatsvinden. Je inschrijving is definitief nadat deze door ons schriftelijk is bevestigd.

Betalingsregeling
Indien de opleidingskosten voor particuliere deelnemers bezwaarlijk zijn om in 1 keer te voldoen, dan kan in overleg een betalingsregeling worden getroffen. De betaling kan dan plaatsvinden in 2 of 3 termijnen. De eerste helft van het bedrag wordt altijd (een maand) voor aanvang van de Jaarcirkel overgemaakt. De tweede helft wordt in principe binnen 3 maanden na aanvang van de opleiding overgemaakt. Indien nodig kan dit aangepast worden met een 3e termijn.

Annuleringsregeling
Uit ervaring weten we dat er redenen kunnen zijn waardoor je genoodzaakt ben om je deelname te annuleren. Dat is dan vervelend voor jou maar ook voor ons omdat we afspraken hebben met de locatie en andere verplichtingen aangaan. Daarom gelden de volgende voorwaarden bij annulering: Tot twee maanden voor aanvang van het eerste blok kun je kosteloos annuleren.Voor annulering tussen één en twee maanden voor aanvang van het eerste blok brengen we de kosten van het eerste blok in rekening. Voor annulering binnen één maand voor aanvang van het eerste blok brengen we de kosten van de eerste twee blokken in rekening.

Corona
De Jaargroeicirkel kan ook met de huidige corona maatregelen gewoon doorgaan. Conferentieoord Samaya heeft een protocol opgesteld, waar wij ons uiteraard aan houden. In de trainingslocatie is voldoende ruimte om de 1,5 meter afstand te waarborgen.
Mocht de Jaargroeicirkel vanwege veranderende coronamaatregelen (lockdown) niet door kunnen gaan dan zullen we de resterende blokken doorschuiven tot een moment dat het weer wel kan.
In de tussenliggende periode zullen we dan online contact houden met de deelnemers en
hun proces stimuleren en waarborgen.