De Jaargroeicirkel
Voor iedereen die bezieling en zingeving als
leidraad in het (werk)leven wilt versterken

Voor wie

Behoefte aan balans tussen hoofd en hart

De Jaargroeicirkel is voor HBO/WO-ers die behoefte hebben om te reflecteren op hun koers in werk en privé. Voor mensen die beseffen dat antwoorden niet alleen te vinden zijn door erover na te denken, maar ook gevonden worden in je gevoel, je wijsheid en je intuïtie.

In de Jaargroeicirkel maak je een diepgaande en persoonlijke reis, samen met een groep inspirerende mensen vanuit verschillende organisaties en disciplines. Je ontdekt hoe je balans kunt vinden tussen hoofd en hart, tussen intellect en wijsheid, tussen doen en zijn. In verbinding met je lichaamsbewustzijn. Je ontdekt hoe je vanuit intuïtieve wijsheid je leven kan vormgeven en zelfs in het oog van de storm bij jezelf kunt blijven. Je vergroot je vermogen om te zijn met wat er is.

De Jaargroeicirkel is voor mensen die hun plezier, vitaliteit, persoonlijk en intuïtief leiderschap willen versterken. Die:

  • Hun impact in werk en het leven willen vergroten en ervaren hoe ze het verschil kunnen maken in een continu veranderende wereld.
  • Meer zicht willen krijgen op emoties en triggers en leren minder impulsief te handelen vanuit bewustzijn, focus en kalmte.
  • Die vanuit een andere plek in contact en verbinding willen gaan met zichzelf en anderen in hun werk en persoonlijk leven.
  • Willen leren om van leven in het hoofd (piekeren, malen, zelfkritiek) meer thuis te komen in het lijf. Daar een grotere bron van levensgeluk en vitaliteit willen ervaren en benieuwd zijn naar het effect van meditatie hierop.
  • Meer tijd willen nemen voor herbezinning en vanuit daar hun authentieke en actuele koers willen bepalen en volgen.

Openheid, reflectie en commitment

Als je instapt in de Jaargroeicirkel verwachten we dat je open staat voor zelfreflectie en zelfonderzoek. Dat je in de spiegel van de ontmoeting van de ander kunt kijken en nieuwsgierig bent wat je daarin leert over jezelf. Dat je de moed hebt om jezelf in authenticiteit en waarachtigheid in te brengen en in verbinding te zijn.

De Jaargroeicirkel is zoveel meer dan de 6 tweedaagse retraites. Je wordt uitgenodigd om tussen de dagen zelf aan de slag te gaan met jouw leerdoelen in je dagelijks leven. Te oefenen met ander gedrag, te kijken vanuit een nieuw perspectief. Te reflecteren en tussendoor ook uit te wisselen met een maatje uit de Jaargroeicirkel-groep. Het vraagt dat jij tijd en aandacht maakt voor dit continu doorgaande leerproces. Om te verstillen en te vertragen. Je zult merken dat je zo een duurzame transitie door gaat maken.

Voor wie sfeerbeeld 1
Voor wie sfeerbeeld 2
Voor wie sfeerbeeld 3