Voor wie?

VOOR WIE

Behoefte aan balans tussen hoofd en hart

De Jaargroeicirkel is voor HBO/WO-ers die behoefte hebben om te reflecteren over hun koers in werk en privé en merken dat antwoorden niet alleen te vinden zijn door erover na te denken, maar ook gevonden kunnen worden in je gevoel, je wijsheid en je intuïtie. Je wilt graag ontdekken hoe je balans vindt tussen hoofd en hart, tussen intellect en wijsheid, tussen doen en zijn. Zodat je ook vanuit intuïtieve wijsheid je leven kan vormgeven en zelfs in het oog van de storm bij jezelf kunt blijven.

Kennismaking

Zijn dit voor jou aansprekende vragen die je hart een sprongetje doet maken?

Dan is het de moeite waard om een vrijblijvend kennismakingsgesprek met trainers Sander Wisse en Annemiek Hormann in te plannen om te zien of je bij de Jaargroeicirkel op je plek bent. Om te voelen of je het aandurft tijd en geld aan je eigen ontwikkeling te besteden. Wij helpen je graag  je ontwikkelthema’s scherp te krijgen en samen onderzoeken we of de Jaargroeicirkel aansluit bij jouw situatie en de ontwikkeling die je wilt maken.

Voor Sander en Annemiek is de Jaargroeicirkel een manier om het beste van zichzelf te geven. Alle ervaring en inzichten vanuit energiewerk, psychologie, oosterse en westerse wijsheid, sjamanisme, natuurcoaching, brein-wetenschap, coachingtheorie, traumabegeleiding en lichaamswerk komt samen. We genieten van onze samenwerking en weten humor te combineren met een liefdevolle verdiepende interventiestijl.

Vergroot je vermogen om te kunnen zijn met dat wat er is